BETAESPERA

QUÈ ÉS BETAESPERA?

La betaespera és la última etapa que us pot portar fins a aconseguir fer realitat el vostre somni. És el període comprès entre el moment de la transferència dels embrions i la prova d’embaràs.

A Embriogyn sabem que els dies de betaespera poden ser dies complicats i que sovint pot semblar que no tinguin fi. És per això que compartim amb vosaltres alguns consells que poden ajudar-vos. Fer activitat física de baixa intensitat, passejar per entorns naturals o seguir una dieta equilibrada són molt bones opcions per generar emocions positives, deixar en un segon pla els neguits i la incertesa i provar d’acceptar sensacions i pensaments sense focalitzar-nos en el resultat que tant esperem.

El dia de la transferència embrionària et recomanem un repòs relatiu. És un dia per estar tranquil·la i relaxada a casa. A partir del dia següent ja podràs reprendre la teva vida habitual sense esforços físics d’alta intensitat.

CONSELLS I PAUTES PER AJUDAR-VOS EN LA BETAESPERA
A VIURE AQUESTS DIES DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE

COMUNICA’T

Comunica’t: En aquests dies és vital augmentar la comunicació amb la teva parella, família o amics amb qui hagis decidit compartir aquesta experiència. És moment de compartir inquietuds i sentiments en la mesura que cregueu que us serà útil per sentir-vos acompanyats i reduir la càrrega emocional. Per no saturar-te, també és important donar un temps limitat per parlar d’aquest tema.

DIETA EQUILIBRADA

Ara més que mai és important cuidar la teva dieta. Una dieta equilibrada i saludable que inclogui tots els nutrients pot ajudar a aconseguir amb èxit el nostre objectiu a més d’una major sensació de tranquil·litat, benestar i alegria. Redueix les begudes excitants i aposta per aliments i begudes antioxidants i saludables.

AUGMENTAR ELS CONTACTES SOCIALS

És l’hora d’augmentar els contactes socials: Sortiu, rieu i distraieu-vos! Mantenir una actitud positiva i tenir la ment ocupada farà que aquests dies fins a la prova d’embaràs passin més ràpid i fàcilment. L’energia positiva que ens genera estar en contacte amb els nostres éssers estimats serà molt beneficiosa pel nostre equilibri emocional en aquests moments, potencia el teu “jo” més social!

NO CULPABILITZAR-NOS

Durant aquests dies és normal tenir moments d’emocions molt diverses. Moments d’eufòria, moments de melancolia, moments d’esperança, moments de frustració. Formen part de la naturalesa humana i son part natural del procés. Enfront d’aquesta situació hem d’aprendre a no culpabilitzar-nos, a analitzar-los, entendre’ns i conviure amb aquestes situacions.

L’ESPORT EL NOSTRE GRAN ALIAT

L’esport, el nostre gran aliat. Tant si estàs habituat a fer exercici com si no, és un bon moment per establir rutines d’activitat de baixa intensitat. El contacte amb la naturalesa, l’aire fresc, escoltar el teu cos, són factors capaços de generar positivisme i confiança en un mateix i en la situació que s’afronta.

LA BIOLOGIA SEGUIRÀ EL SEU CURS

No et volem mentir. Durant aquests dies serà inevitable pensar en el resultat del procés, però hem d’intentar no avançar-nos al resultats, viure en el present i no en el futur. La biologia seguirà el seu curs, nosaltres només hem de proporcionar-li les millors condicions físiques i mentals possibles. Ja has fet tot el que havies de fer perquè això sortís bé, ara ja no depèn de tu directament.

RELAXACIÓ

Buscar moments de relaxació. Podem fer ús de tècniques molt senzilles i útils per trobar la calma i la serenor que tant podem necessitar. Respiració amb el diafragma, meditació, imaginació guiada, ioga, mindfullness o qualsevol altre activitat amb la que ens sentim còmodes i familiaritzats.

SUPORT PSICOLÒGIC

Suport psicològic: Recordar-vos que no esteu sols, Embriogyn posa a la vostra disposició la unitat especialitzada de psicologia que us pot ajudar a canalitzar aquestes noves emocions i afavorir el pas per aquesta fase del procés, així com tots els membres de l’equip d’Embriogyn, que estan a la vostra disposició per a poder parlar del que necessiteu i aclarir tots els dubtes que tingueu i que us puguin generar angoixa.

Si vols posar-te en contacte amb una persona que hagi viscut aquesta situació, i vols trobar resposta a moltes de les teves preguntes, pots fer ús de la nostra xarxa web anònima d’apadrinament reproductiu fent click al següent enllaç:      APADRINAMENT REPRODUCTIU

POSA’T EN CONTACTE

L’equip d’Embriogyn estarà sempre al teu costat.  Si tens qualsevol dubte pots trucar-nos. Estarem encantats d’ajudar-te!

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris