ESTUDI DE L’ESTAT DE LES TROMPES DE FAL·LOPI:
HIS
TEROSALPINGOSONOGRAFIA

Estudi de l’estat de les trompes de fal·lopi

AMB QUINES TÈCNIQUES PODEM DETECTAR ALTERACIÓNS A LES TROMPES DE FAL·LOPI?

Las alteracions a les trompes de fal·lopi poden dificultar o inclús impedir la unió entre l’òvul i l’espermatozoide. Una de les alteracións més freqüents és l’obstrucció d’aquestes estructures, fet que impedeix que l’òvul descendeixi de l’ovari per a trobar-se amb l’espermatozoide i es pugui produir la correcta fecundació i posterior implantació i desenvolupament embrionari. 

Per l’estudi de l’estat de les trompes de fal·lopi disposem de varies tècniques. Les més utilitzades són la Histerosalpingografia i l’Histerosalpingosonografia.

Tradicionalment la tècnica que s’ha utilitzat per estudiar les trompes i l’úter ha estat la Histerosalpingografia, que requereix de Raigs X i un medi de contrast ionitzat.

A Embriogyn hem apostat per la millora i hem substituit aquesta tècnica tradicional per una tècnica més moderna, no invasiva, indolora i amb millor fiabilitat diagnòstica. 

La Histerosalpingosonografia  permet la valoració de les trompes evitant l’ús de radiació ionitzant (Radiografies). Es fa a la consulta, generalment durant la primera fase de cicle i ens permet en temps real valorar les trompes i les diferents estructures. 

LA HISTEROSALPINGOSONOGRAFIA ÉS LA TÈCNICA MÉS RECOMANADA

Els estudis clínics recomanen aquest mètode com a primera opció per estudiar les trompes donada la seva fiabilitat, la bona tolerància i uns riscs associats menors a l’1%. 

“Aquesta tècnica ens aporta major fiabilitat i precisió diagnòstica gràcies a l’útilització d’un gel de contrast compost d’aigua i no embriotòxic. A més de l’ecografia tradicional en 2D completem l’estudi amb una ecografia 3D i un estudi amb ultrasò doopler oferint la màxima capacitat diagnòstica.”

Dr. Gerard Albaigés

Dr. Gerard Albaigés, ecografies i proves prenatals

DEMANAR CITA

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol•licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adeqüi. En el cas que no pugueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris