TAXES D’ÈXIT

Busques resultats fiables? Som un Centre de referència amb una de les millors taxes d’èxit d’embaràs d’Espanya i Europa.

Embriogyn Tarragona

Embriogyn

TAXES D’ÈXIT

Com a Centre, com a equip, com a persones i com a professionals ens guiem pels valors i filosofia pròpia d’Embriogyn. Com molts de vosaltres ja sabreu, els nostres pilars fonamentals, les nostres pedres angulars, són la innovació, l’empatia aplicada, la transparència i els resultats.

Creiem en la necessitat de ser transparents amb tot. Per això auditem les nostres taxes d’èxit i publiquem obertament els resultats obtinguts en els nostres Centres com a mostra de rigorositat i honestedat. Busquem generar un confiança plena i mútua entre pacient i Embriogyn, confiança que creiem necessària i bàsica per afrontar un tractament de Reproducció Assistida.

Podem observar que els resultats obtinguts en els tractaments realitzats a Embriogyn, que son publicats i auditats per la Societat Espanyola de la Fertilitat (SEF), es troben per sobre de la mitjana espanyola i europea, col·locant el nostre Centre, en un dels líders en tractaments de Reproducció Assistida.

FECUNDACIÓ IN VITRO

Embaràs amb òvuls propis

Menys de 35 anys

Taxa d’embaràs acumulada per cicle.

Entre 36 i 39 anys

Més de 40 anys

Embaràs per ovodonació: òvuls de donants

Ovodonació

Taxa d’embaràs acumulada per cicle.

La taxa d’embaràs acumulada per cicle correspon a la probabilitat d’aconseguir un embaràs en un sol cicle o intent tenint en compte la transferència a l’úter matern de tots els embrions generats en aquell cicle ja sigui en fresc o congelats.

COMPARCIÓ RESULTATS EMBRIOGYN AMB ESPANYA

Embaràs amb òvuls propis

EMBRIOGYN

Mitjana Espanyola segons la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF)

En un tractament de Reproducció Assistida a Embriogyn amb els teus òvuls la probabilitat d’èxit per transferència és de mitjana del 45,3 % un 10,6% més sobre la mitjana espanyola.

Embaràs per ovodonació

EMBRIOGYN

Mitjana Espanyola segons la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF)

En un tractament de Fecundació in vitro amb òvuls de donant la probabilitat d’èxit per transferència embrionària és de mitjana del 57,5%.

VALORACIÓ SOBRE EMBRIOGYN

95%
Són les persones que fent tractament a Embriogyn acaben sent mares/pares.
92%
dels pacients valoren entre molt bé i bé els resultats obtinguts.
97%
Pacients que valoren entre bé i molt bé la percepció d’innovació i tecnologia utilitzada.
98%
De persones valoren entre un 4 i un 5 sobre 5 les explicacions prèvies al tractament.

TAXA D’EMBARÀS PER TRANSFERÈNCIA D’EMBRIONS VITRIFICATS

EMBRIOGYN

Mitjana Espanyola, 2017

DIAGNÒSTIC GENÈTIC PREIMPLANTACIONAL (DGP)

DIAGNÒSTIC GENÈTIC PREIMPLANTACIONAL (DGP)

66,6%

Taxa d’embaràs per transferència d’embrió genèticament normal

88%

Taxa d’embaràs acumulada per cicle

Acompanyar una Fecundació in vitro amb un Diagnòstic Genètic preimplantacional és la combinació de tractaments més potents que podem oferir als pacients.

Quan fem una transferència d’embrions sabent la seva informació genètica podem apropar-nos a l’embaràs amb moltes més probabilitats d’èxit. L’estudi genètic preimplantacional que apliquem als embrions després d’obtenir-ne una petita mostra al dia +5 del seu desenvolupament, ens permet transferir només aquells embrions que son genèticament normals. Així, la probabilitat d’aconseguir un embaràs que doni lloc a un nadó sa a casa és del 66,6% en una transferència i en un 80% després de transferir tots els embrions normals genèticament generats en un cicle.

INSEMINACIÓ ARTIFICIAL

Amb el semen de la parella

25,42%

Embriogyn

*Taxa d’embaràs per cicle d’inseminació amb semen de la parella.

12,6%

Mitjana Espanyola segons la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF)

 

Amb semen de donant

33,3%

Embriogyn

*Taxa d’embaràs per cicle d’inseminació amb semen de donant.

19,6%

Mitjana Espanyola segons la Societat Espanyola de Fertilitat (SEF)

Entenem que aquests èxits són el fruit d’aquesta nostra manera de fer, d’entendre i personalitzar la medicina de la reproducció, i el teu desig de ser mare/pare. Empatia, innovació i formació, transparència i rigor al servei de la persona. Això és el que ens defineix i el que t’oferim perquè tinguis les màximes garanties d’embarassar-te de la forma més segura i eficient.

Dades de 2017, últimes recollides per la SEF (Sociedad Espanyola de Fertilitat). Dades públiques consultables al registre de la SEF: https://www.registrosef.com/index.aspx?ReturnUrl=%2f#Publico16

POSA’T EN CONTACTE

És molt senzill! Només has d’escriure’ns i el nostre equip estarà encantat de resoldre els teus dubtes, donar-te tota la informació que desitgis i programar una visita en cas que sigui necessari!

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris