ADOPCIÓ
D’EMBRIONS

Primera visita gratuïta 
Un pas més aprop de la maternitat 

EN QUÈ CONSISTEIX L’ADOPCIÓ D’EMBRIONS?

Una de les opcions en Reproducció Assistida d’aconseguir formar una famÍlia és l’adopció anònima d’embrions. Després d’un tractament de Fecundació in vitro que hagi finalitzat amb un embaràs amb èxit, pot ser que hi hagi embrions congelats sobrants que queden guardats per a un futur. Quan els pacients veuen finalitzat el seu procés reproductiu poden tenir l’opció de donar de manera altruista aquests embrions a altres parelles per aconseguir fer el seu somni realitat.

LES FASES DEL PROCÉS ADOPCIÓ D’EMBRIONS

Adopció d'embrions, Embriogyn

PRIMERA VISITA

El primer pas d’un tractament sempre és realitzar una primera visita amb un dels nostres ginecòlegs especialistes en fertilitat. En aquesta visita s’efectuarà un estudi exhaustiu dels antecedents reproductius de la pacient o parella.

El centre és qui realitza l’assignació d’embrions tenint en compte diferents aspectes de similitud fenotípica, grup sanguini i RH, i àrea geogràfica. Aquestes característiques seran necessàries per poder realitzar una correcta assignació d’embrions segons la disponibilitat del centre.

PREPARACIÓ DE L’ÚTER

El procés d’adopció d’embrions és un procediment senzill de criotransferència, en el qual només cal preparar l’úter per rebre l’embrió o embrions a transferir.

ovodonacio-fase2-embriogyn

DESCONGELACIÓ I TRANSFERÈNCIA

Es descongelen els embrions al laboratori amb un procés anomenat desvitrificació, i se n’avalua la supervivència. 

La transferència dels embrions descongelats es duu a terme el mateix dia o dos dies després de la descongelació. És un procediment senzill i indolor en el qual es deixa un o dos embrions en l’úter amb l’ajut d’un catèter.

Els dies posteriors a la transferència es pot fer vida normal, i és bo intentar estar calmada i mantenir una actitud positiva.

TEST DE LA GESTACIÓ  ECOGRAFIA

El test de gestació és realitza entre 9 i 11 dies després de la transferència embrionària. És un test que es pot fer a casa còmodament amb la primera orina del matí.

Tres setmanes després del test positiu es comprova per ecografia la viabilitat de la gestació.

QUE INCLOU EL TRACTAMENT?

 • Analítiques d’hormones durant el cicle
 • Visites mèdiques necessàries
 • Estudi clínic i selecció dels embrions per part de l’equipo especialitzat
 • Desvitrificació embrionària
 • Transferència embrionària
 • Prova d’embaràs B-HCG

PREU TRACTAMENT: 2190€

DEMANAR CITA

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol•licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adequi. En el cas que no pogueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

  Franja horária en la que et podem trucar*

  Quin tractament t’interessa?

  *Camps obligatoris