APADRINAMENT REPRODUCTIU

PERSONES ACOMPANYANT PERSONES

Posem al vostre abast, una aplicació web amb una xarxa d’apadrinament única i anònima, on podràs trobar la resposta més sincera i més afí a moltes de les teves preguntes de mans de persones que ja han passat per un tractament de fertilitat.

Com funciona?

1.

Registra’t

2.

Completa el teu perfil

3.

L’equip d’Embriogyn et proposarà els perfils de padrins o padrines més afins a la teva situació.

4.

Escull el padrí o padrina amb qui et sentis més còmode.

5.

Comença a compartir experiències, inquietuds i troba la resposta a les teves preguntes.

Deixa’t apadrinar a la Xarxa d’Apadrinament d’Embriogyn, deixa’t ajudar

Embriogyn ha ajudat milers de persones a fer realitat el seu somni de crear una família, o fer-la més gran. Durant aquests més de 14 anys, hem estat al costat de cada una d’elles, acompanyant-les en aquest procés, assessorant-les i ajudant-les a trobar respostes a les seves preguntes: per què a mi? he fet quelcom malament? què és allò que no funciona? quines són les opcions que tenim per ser pares?

Com a professionals, ens hem bolcat en donar el millor de cadascun de nosaltres, però sabem que sovint es necessita compartir com ens sentim amb algú que s’hagi trobat en la mateixa situació per la qual estem passant nosaltres. De vegades, només algú que s’ha fet les mateixes preguntes i ha fet front a les mateixes pors ens pot entendre realment.

És per això que volem anar un pas més enllà en l’acompanyament dins el procés que heu emprès o que esteu pensant emprendre.

QUÈ US OFEREIX LA XARXA D’APADRINAMENT REPRODUCTIU?

Us oferim un espai íntim i privat on podreu conversar amb algú que ha passat per la mateixa situació que vosaltres, algú que ha hagut de fer front a la reproducció assistida, a les preguntes: I ara què? Com afronto les meves pors? Com gestiono els meus neguits? Sabem que és una decisió vital.

Els acompanyants que us trobareu en aquesta xarxa són persones que ja han pogut aconseguir el seu somni de ser pares, i que de forma voluntària, us ofereixen compartir la seva vivència, escoltar-vos i acompanyar-vos. Perquè ells un dia van estar a la mateixa situació, al vostre lloc, i us poden entendre millor que ningú.

congelació de semen preservació de fertilitat masculina

A l’accedir a la xarxa haureu de crear un breu perfil, pensat per garantir el vostre anonimat, per tal que Embriogyn us pugui posar en contacte amb l’acompanyant que més s’assembli a la vostra situació actual. En tot moment és l’equip d’Embriogyn qui us posa en contacte amb la vostra parella d’acompanyament voluntari donat que la vostra situació pot canviar al llarg del temps.

EMBRIOGYN SEMPRE FEN-TE COSTAT

Nosaltres hem acompanyat sempre els nostres pacients a nivell professional i també posant molt l’accent en l’acompanyament proper i humà. Aquest projecte neix justament perquè tenim el desig d’ajudar i vivim la reproducció assistida d’una manera vocacional i passional. A través d’aquest projecte posem al vostre abast nous companys de viatge per al vostre projecte de vida, i us podem oferir un acompanyament més personal i des de l’experiència.

Des d’Embriogyn esperem que aquesta nova eina us sigui útil, us ajudi a sentir-vos sempre  acompanyats i algun dia vosaltres pugueu acompanyar una nova parella a fer realitat el seu somni

POSA’T EN CONTACTE

És molt senzill! Només has d’escriure’ns i el nostre equip estarà encantat de resoldre els teus dubtes, donar-te tota la informació que desitgis i programar una visita en cas que sigui necessari!

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris