¿Que és
EMBRYOSCOPE?

¿Que és
EMBRYOSCOPE?

QUÈ ÉS L’EMBYOSCOPE?

L’Embryoscope és un sistema de cultiu no invasiu que ens permet veure, en tot moment, l’evolució dels embrions: des del moment de la fecundació fins al moment de la transferència o congelació. Són les primeres imatges dels teus embrions.

Un sistema de captació d’imatges time-lapse permet reduir la manipulació dels embrions donant una gran quantitat d’informació. La informació que s’obté de cadascun dels embrions es tradueix en un augment significatiu de la taxa d’èxit dels nostres tractaments ja que sabent més del seu desenvolupament podem predir més les seves capacitats d’embaràs.

“Amb l’Embryoscope podem observar l’inici de la vida en directe per fer més efectius els tractaments de Fecundació In Vitro

QUE ENS APORTA L’EMBRYOSCOPE?

  • Major tranquil·litat i seguretat gràcies al seguiment individualitzat i continu dels teus embrions.

  • Millora les condicions de cultiu embrionari per una reducció de la manipulació dels embrions, ja que podem veure en tot moment el seu desenvolupament, sense treure’ls de les seves condicions òptimes de gas, temperatura i humitat.
  • Tota aquesta informació deriva en una millor selecció embrionària i major taxa d’implantació i gestació.

EN QUINS CASOS ESTÀ RECOMANAT L’EMBRYOSCOPE?

embrió embyoscope

Sabent com és de beneficios aquest sistema de cultiu, a Embriogyn l’utilització  de l’Embryoscope està garantida i inclosa en tots els tractaments de Fecundació in vitro. Com més informació tinguem dels teus embrions, millor podrem triar l’embrió a transferir i més probabilitat d’embaràs tindrem.

Alhora, basant-nos en la transparència i sabent que és important per tu saber el màxim sobre els teus embrions, compartirem amb tu tota la informació i imatges que ens aporta l’Embryoscope, perquè puguis conèixer tot el procés que s’està realitzant en el laboratori de Fecundació in vitro, i tinguis un grau més alt de coneixement i enteniment de tot el procés que està tenint lloc.

“Veure l’evolució dels meus embrions em genera confiança i seguretat” 

DEMANAR CITA

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol•licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adequi. En el cas que no pogueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris