PERQUÈ
EMBRIOGYN?

Embriogyn

A Embriogyn treballem dia a dia per ajudar-te a  acomplir el teu somni i cuidem fins a l’últim detall.

Som persones amb humanitat, confiança,  transparència i  professionalitat. Disposem de la millor tecnologia, la ciència més avançada, el coneixement més innovador i més de 14 anys d’experiència en Reproducció Humana Assistida.

Som un equip disposat a anar un pas més enllà amb un objectiu en comú, la passió per la Medicina de la Reproducció i les ganes d’ajudar a les persones.

Perquè fer les coses bé no és una opció a Embriogyn, és una actitud. Treballar amb  la fertilitat a 360 graus és la clau de l’èxit, no només busquem l’embaràs, busquem mantenir l’essència de l’experiència de la maternitat, lluitar cada pas i afrontar les dificultats com a oportunitats de millora, i gaudir del camí, gaudir-lo sabent de l’experiència única que brindem a aquelles persones amb qui ho aconseguim.

Si has arribat fins aquí, és perquè segurament necessites ajuda, suport d’algun especialista que entengui i et pugui orientar sobre quin és el millor camí o tractament per aconseguir el teu objectiu de formar una família. A Embriogyn t’apropem al teu moment més feliç. Estem segurs que no et defraudarem.

Perquè a Embriogyn,
els somnis es fan realitat i són per tota la vida.

2710
5670

Consultes de fertilitat ateses

371
4890

Tractaments realitzats

1398
2670

Somnis aconseguits

328
897

Nadons nascuts

RESULTATS

Tenim taxes d’èxit d’embaràs per sobre de la mitjana espanyola i europea en tots els tractaments que realitzem.

 

TRANSPARÈNCIA

Som centre auditat i tots els nostres resultats són publicats a l’informe anual de la Societat Espanyola de Fertilitat

EXPERTS PROFESSIONALS

Estàs en mans de grans professionals de reconegut prestigi en la seva especialitat amb profund coneixement i experiència de l’especialitat i amb  formació contínua permanentment.

 

INNOVACIÓ

Som líders en la implantació de la tecnologia més avançada que va sortint . Disposem de la tecnologia capdavantera a nivell mundial: EmbryoScope i Sitema Witness (traçabilitat al laboratori), làser per a HSC, ecografies 5D…

EMPATIA APLICADA

Sabem què és necessitar un consell reproductiu o un tractament de fertilitat i totes les persones que formen l’equip d’Embriogyn et mimaran perquè estiguis totalment acompanyada i segura.

SENSE LLISTA D’ESPERA

Sabem que tenir un fill és la teva prioritat, i també en serà la nostra, estem disponibles per a tu.

PRIVADESA

La privadesa està assegurada. Disposem de quiròfan i laboratoris propis amb la qual cosa tot el tractament es realitza dins les nostres instal·lacions.

Reproducció Assistida Positiva+
Ho farem junts

Reproducció Assistida Positiva+
Ho farem junts

Aquests són alguns dels valors i atributs que ens defineixen i formen part de la nostra filosofia. Els integrem sota el concepte de Reproducció Assistida Positiva+, una nova manera d’entendre la maternitat més humana, més efectiva i més positiva.

POSA’T EN CONTACTE

És molt senzill! Només has d’escriure’ns i el nostre equip estarà encantat de resoldre els teus dubtes, donar-te tota la informació que desitgis i programar una visita en cas que sigui necessari!

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris