UNITAT DE PSICOLOGIA
EN LA REPRODUCCIÓ ASSISTIDA

ISABEL GALLART

Psicòloga, és l’encarregada de la Unitat de psicologia en la reproducció assistida, especialista en el suport de parelles que viuen dificultats reproductives. Dolça i discreta encamina a les persones a mirar el futur amb esperança i a enfrontar-se a la realitat amb valentia i il·lusió.

Les parelles o dones que emprenen el viatge cap a la maternitat/paternitat mitjançant l’ús de Tècniques de Reproducció Assistida passen per un procés de proves i tractaments mèdics que en alguns casos es converteix en una experiència llarga i/o estressant. Per la qual cosa, des d’Embriogyn considerem que és molt important no oblidar la part emocional en tots els passos de la medicina de la reproducció.

La tipologia de pacients i parelles és diferent i per això també ho són les seves necessitats.

  • Parelles que no aconsegueixen l’embaràs
  • Dones que decideixen afrontar la maternitat en solitari
  • Parelles de dones que necessiten l’ajuda de la reproducció assistida per aconseguir l’embaràs.

La nostra Unitat de Psicologia vol ajudar-te en qualsevol dels casos que sigui el teu.

A Embriogyn creiem que és molt important assegurar el benestar emocional dels nostres pacients des d’un inici. Per això estarem al teu costat en tot moment i donant el màxim suport quan més ho necessitis. La unitat de psicologia en la reproducció assistida us donarà suport durant tot el tractament.

Hi ha moments d’especial rellevància en la reproducció assistida que pensem que necessiten especial atenció, com ara afrontar un resultat negatiu o bé acceptar una donació de gàmetes o embrions.  Des de la Unitat de Psicologia et donarem les eines necessàries per fer front a aquestes situacions i superar les adversitats per fer realitat el vostre somni.

EINES QUE OFEREIX EMBRIOGYN

Per realitzar un bon acompanyament emocional, Embriogyn disposa també de diferents eines que poden ajudar-te durant tot el procés:

1.

Reproducció Assistida Positiva

L’equip d’Embriogyn treballem per motivar i potenciar que les parelles busquin activament formes de resoldre els problemes als quals s’enfronten per reduir o escapar de l’estrès i així aconseguir el desig de ser pares amb major tranquil·litat i calma.

La Reproducció Assistida Positiva (link) és una nova manera de viure la reproducció assistida de manera integrativa, on tot l’equip d’Embriogyn es volcarà en la millora de l’atenció i l’experiència per tal que es pugui viure de manera positiva fins a arribar a aconseguir el seu somni fet realitat.

Pots conèixer més sobre la Reproducció Assistida Positiva aquí

2.

Llibre Vull tenir un fill

Sabem que la situació que afronteu no és fàcil i compartir-la i sentir-se acompanyat per uns altres en la mateixa situació pot ajudar a portar-la millor. Així que Embriogyn, pensant a transmetre-us l’energia d’aquells que ja han passat per aquesta experiència ha comptat amb la col·laboració d’aquells que han passat per aquesta situació en primera persona perquè comparteixin de forma sincera i lliure la seva experiència personal. Expliquem que llegir aquestes vivències en moments difícils pot donar-vos força per seguir endavant i aconseguir que finalment, el miracle de la vida sigui possible.

Vull tenir un fill és un llibre editat per Embriogyn per apropar-te experiències reals de persones que han passat per un tractament de fertilitat com la teva per aconseguir ser pares.

Visita el llibre virtual.

3.

Apadrinament reproductiu

Embriogyn ha creat la primera Xarxa d’Apadrinament reproductiu per ajudar a les parelles en el projecte de ser pares. En aquesta xarxa podràs posar-te en contacte amb persones anònimes que hagin passat pel mateix procés que estàs vivint per tal que puguis compartir amb elles les teves vivències i et puguin entendre millor que ningú.

Si vols fer realitat el teu somni, deixa’t apadrinar a la Xarxa d’Apadrinament d’Embriogyn.

POSA’T EN CONTACTE

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol•licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adequi. En el cas que no pogueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris