REPRODUCCIÓ ASSISTIDA POSITIVA+

EL MÈTODE CENTRAT EN TU

La Reproducció Assistida Positiva és una millora en l’enfoc que donem als nostres tractaments, centrant encara més l’atenció i integrant l’experiència del pacient.

Des del nostre coneixement i experiència, i amb la tranquil·litat dels resultats obtinguts hem desenvolupat un mètode innovador.

El principal objectiu és convertir el procés en una història positiva. I per aconseguir-ho no és suficient amb obtenir l’objectiu final, l’embaràs.  Per a viure-ho així, cal millorar l’experiència de les persones i el seu entorn en cada una de les etapes del tractament fins que plegats aconseguim el somni de formar una família.

“Quan veus aquest POSITIU no penses en res, és el nostre fill, el nadó que creix dins teu. I tot, gràcies sempre al suport d’uns bons professionals, que ens aconsellaven, explicaven i entenien el nostre estat.”

Pacient d'Embriogyn

Els 4 pilars de la Reproducció Assistida Positiva+

1.

RESULTATS

El 95% dels pacients que fan tractament a Embriogyn acaben sent pares.

2.

INNOVACIÓ

Líders en la implementació de la tecnologia més avançada.

3.

TRANSPARÈNCIA

Resultats auditats voluntàriament. Informació detallada de tot el que necessitaràs. Sense sorpreses.

4.

EMPATIA APLICADA

Un protocol sistematitzat per acompanyar-te, guiar-te i cuidar-te fins a l’èxit.

95,0%

El 95% dels pacients que fan el tractament a Embriogyn acaben sent pares.

95,0%

Més del 97% de pacients valoren entre bé i molt bé la percepció d’innovació i tecnologia utilitzada.

93,3%

Més del 93,3% dels pacients valoren amb un excel·lent l’experiència viscuda
a Embriogyn.

RESULTATS

Els resultats obtinguts en els tractaments realitzats a Embriogyn, publicats i auditats per la Societat Espanyola de la Fertilitat (SEF), es troben per sobre de la mitjana espanyola i europea, col·locant el nostre centre, en un dels líders en Reproducció Assistida.


Entenem que aquests èxits són el fruit d’aquesta nostra manera de fer, d’entendre la medicina de la reproducció, i el teu desig de ser mare/pare. Empatia, innovació i formació, transparència i rigor al servei de la persona. Això és el que ens defineix i el que t’oferim perquè tinguis les màximes garanties d’embarassar-te.

Embriogyn Tarragona

FORMACIÓ

La curiositat i la necessitat de saber més i estar al dia, fa que a Embriogyn apostem per la formació i per la representació constant dels nostres professionals en congressos i cursos d’arreu del món.

LA MILLOR TECNOLOGIA

Som centre pioner de l’estat en implementar les tecnologies més innovadores del sector. L’Embryoscope, la vitrificació, el sistema de traçabilitat dels gàmetes i embrions mitjançant witness, el diagnòstic genètic preimplantacional en estadi de blastocist, làser en tractaments de dolències o malformacions uterines en histeroscòpies, etc.

Fiv, amb estudi genètic d'embrions

LA METODOLOGIA RAP

Esforçar-se per afavorir l’experiència dels pacients és fruit d’una necessitat de millorar constantment.

INVERSIÓ

El Centre disposa d’un programa d’inversió contínua per mantenir els alts estàndards de qualitat i seguir accedint a la millor tecnologia i formació.

CONEIXEMENT

Embriogyn manté un contacte directe i fluid amb els presents i futurs professionals del sector, mitjançant reunions, visites i pràctiques al mateix centre. D’aquesta manera establim els canals adequats perquè existeixi una retroalimentació del coneixement que ens permeti seguir oferint-vos la ciència més avançada.

Ens posem al teu costat amb la força de saber que t’estem oferint el millor que existeix actualment: recolzats amb la tecnologia més avançada, i el coneixement científic de tots els professionals que t’acompanyaran.

EMPATIA APLICADA

PROTOCOL

El coneixement i l’anàlisi de cada una de les fases claus del procés, ens ha portat a definir un protocol sistematitzat per poder donar resposta a cada una de les teves necessitats en tot moment.

SELECCIÓ DEL PERSONAL

Per acompanyar-te de la millor manera, necessitem els millors professionals, però també persones compromeses i empàtiques, per això seleccionem d’acord amb aquests valors.

LÍNIA DIRECTA

Si tens un dubte, cal donar-hi resposta. Posem els mitjans necessaris perquè sempre puguis tenir línia directa amb el teu metge i la resta de l’equip.

VOLUNTARIAT REPRODUCTIU

Més del 50% de les persones que han fet tractament de fertilitat a Embriogyn afirmen que els hagués agradat parlar amb una altra persona que hagués passat per la mateixa situació. A Embriogyn hem escoltat els nostres pacients, i hem creat el programa de voluntariat reproductiu. Coneix la Xarxa d’Apadrinament voluntari d’Embriogyn: www.apadrinament.embriogyn.com

RESULTATS AUDITATS

Com a centre mèdic sempre hem participat voluntàriament en els registres auditats dels resultats obtinguts en els tractaments per tal que els pacients puguin consultar-los lliurement.

 

Veure resultats Embriogyn  →

LA INFORMACIÓ QUE NECESSITES

Des del primer moment, t’expliquem amb detall tot el que necessites saber: els passos a seguir, el que necessitaràs, el que et costarà… No hi ha d’haver sorpreses.

El rigor mèdic i compromís ètic ens permeten oferir-te una medicina basada en la qualitat i l’excel·lència.

POSA’T EN CONTACTE

És molt senzill! Només has d’escriure’ns i el nostre equip estarà encantat de resoldre els teus dubtes, donar-te tota la informació que desitgis i programar una visita en cas que sigui necessari!

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris