UNITAT DE NUTRICIÓ
CUIDEM LA FERTILITAT A 360 GRAUS

NATÀLIA PÉREZ

Apassionada de la nutrició, vetlla per ajudar a aconseguir el benestar i l’equilibri personal a través de l’alimentació. Motivadora i entusiasta que et guia per a assolir els teus objectius mitjançant pautes i rutines d’alimentació equilibrada. T’introdueix nous hàbits per incorporar a un tipus de vida saludable i assolir així un millor estat integral de salut per fer front a una gestació saludable per a tu i el teu nadó.

LA NUTRICIÓ COM A BASE DE LA SALUT REPRODUCTIVA

Cada vegada tenim més evidències científiques que la nutrició és bàsica en la conservació d’un bon estat de salut. Sabem que adquirir hàbits alimentaris saludables ajuda a allargar l’esperança de vida, evitar malalties metabòliques cròniques i evitar el desenvolupament de determinades malalties així com certs tipus de càncers. També a l’hora de plantejar-nos tenir un fill l’alimentació és molt important.

A Embriogyn entenem que per a poder cuidar tots els elements preconcepcionals és necessari fer una valoració de tots els aspectes de la persona que desitja tenir un fill. I la nutrició és essencial tenir-la en compte per afrontar un embaràs. Tant la futura mare com el futur pare és fonamental que cuidin i vetllin per dur a terme una bona nutrició i hidratació tot cuidant la seva dieta.

EVIDÈNCIES CIENTÍFIQUES

En els darrers anys s’han publicat diversos estudis que demostren l’efecte beneficiós d’uns bons hàbits nutricionals de cara a la concepció per poder afavorir al màxim la possibilitat d’embarassar-se.

Cal destacar que no estem parlant només d’evitar dèficits de determinades vitamines (B12, B9.. ) que estan associades a malformacions neonatals sinó que també cal tenir en compte que mals hàbits poden afectar a la qualitat seminal o dels òvuls.

Per tal que aquesta alimentació sigui global i equilibrada és bàsic incidir en la dieta que s’adopta.

ENTRE ALTRES SERVEIS LA UNITAT OFEREIX

1.

Cal informar-nos bé de quins són els aliments més rics en els nutrients que són necessaris i essencials per a afavorir la salut reproductiva més enllà de la suplementació preconcepcional farmacològica que podem prendre de més a més.

2.

Cal tenir en compte que durant l’embaràs una dona entrarà en un període on el seu cos experimentarà canvis metabòlics molt importants i que cal valorar molt bé les necessitats nutricionals especials que requerirà per tal d’afavorir el creixement fetal saludable i evitar malformacions i carències en la mare i el nadó.

nutricio embaràs

El fet de seguir un patró alimentari, és a dir un tipus de dieta, com la Mediterrània, ha estat demostrat en nombrosos estudis que incrementa el percentatge d’embaràs d’una manera notable. D’altra banda, s’han descrit aliments que poden interferir en el procés de concepció, ja sigui afectant el procés d’ovulació, reduint la possibilitat d’implantació, el nombre d’espermatozoides o la seva mobilitat. Tant és així, que Embriogyn hem desenvolupat una dieta específica destinada a les nostres donants d’òvuls per tal d’afavorir el màxim la qualitat dels seus òvuls a part de vetllar per la seva salut.

nutricio embaràs

No cal dir que hi ha casos on el consell nutricional serà de vital importància per tal de regular determinats desajusts hormonals o metabòlics com obesitat, resistència a la insulina, diabetis, intoleràncies, dislipèmies… En aquests casos poder posar-se en mans d’una nutricionista permetrà regular i preparar el cos per una gestació saludable.

nutricio embaràs

Un bon consell nutricional personalitzat i adaptat a les necessitats de cada persona ens pot ajudar a millorar les nostres capacitats de gestació.

QUÈ PUC FER PER AUGMENTAR LES POSSIBILITATS QUE EL TRACTAMENT TINGUI ÈXIT?

Moltes vegades els pacients que es sotmeten a una Inseminació o Fecundació in vitro ens fan aquesta mateixa pregunta, doncs part de la resposta està a les seves mans: cal que segueixin una bona dieta, equilibrada i saludable.

Davant aquesta evidència, l’equip d’Embriogyn ha considerat oportú desenvolupar el Servei de Nutrició, que té les portes obertes a totes les persones interessades que vulguin posar-se en mans d’una nutricionista especialitzada en l’etapa preconcepcional (home i dona), en l’embaràs i postpart i lactància. A més a més, tenir una bona educació i coneixements nutricionals seran bàsics per a poder cuidar el futur nadó.

POSA’T EN CONTACTE

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol•licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adequi. En el cas que no pogueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris