UNITAT DE NUTRICIÓ
CUIDEM LA FERTILITAT A 360 GRAUS

MARTA CONESA

Marta conesa, Dietista – Nutricionista i PNI (Psiconeuroimmunologia)

Amb un enfocament holístic, la Marta Conesa vetlla pel teu benestar i equilibri personal. Motivadora i entusiasta, t’acompanya per a assolir els teus objectius mitjançant pautes i rutines d’alimentació i estil de vida saludable. Introduint nous hàbits per incorporar a la teva vida, ajuda a millorar el teu estat integral de salut, fonamental per a una gestació saludable per a tu i el teu nadó.

LA NUTRICIÓ COM A BASE DE LA SALUT REPRODUCTIVA

A Embriogyn, sabem que cuidar tots els elements preconcepcionals és essencial per a aconseguir una gestació i un embaràs saludable. L’alimentació i l’estil de vida són factors clau a tenir en compte tant per a la futura mare com per al futur pare. És per això que oferim els coneixements de la Marta Conesa, experta en nutrició integrativa i fertilitat, per abordar aquestes qüestions de manera integral i preventiva.

EN QUÈ ET PODEM AJUDAR?

Els hàbits d’alimentació i l’estil de vida poden influir en la salut reproductiva així com els desequilibris del nostre organisme, com ara problemes tiroidals, dèficits nutricionals, alteracions en el metabolisme de la glucosa i desequilibris en el sistema digestiu i reproductiu. Treballant en aquests aspectes, podem millorar la qualitat ovocitària i espermàtica, reduir l’estrès oxidatiu i, per tant, augmentar les possibilitats d’èxit d’aconseguir una gestació a terme. 

La  Marta Conesa ofereix assessorament personalitzat per millorar les teves rutines d’alimentació, activitat diària i equilibri emocional que influirà en la capacitat de garantir un entorn òptim cap a la maternitat. 

L’objectiu primordial serà millorar l’estat de salut individual de forma integrativa, incidint favorablement en la salut reproductiva en molts dels factors modificables.

ANALITZAREM I TREBALLAREM SOBRE ELS SEGÜENTS FACTORS MODIFICABLES

1.

Reducció de l’estrès oxidatiu a través de la millora dels hàbits relacionats amb el consum d’Alcohol i Tabac, dietes amb mancances nutricionals, exposicions a tòxics diaris, excessos d’estrès crònic. Aquest és un factor clau, ja que afecta directament la qualitat ovocitària i fragmentació de l’ADN dels espermatozoides així com en els embrions obtinguts d’aquestes cèl·lules.

3.

Bon funcionament dels tiroides: Aportar els nutrients essencials per al bon funcionament de les tiroides així com  identificar si hi ha desajustos i ajudar-la en el seu funcionament treballant des de l’origen.

5.

Equilibri de les hormones del cicle menstrual: incidir sobre la regularització hormonal del cicle menstrual en funció de la naturalesa del tractament que es plantegi.

7.

Salut endometrial: Analitzar i incidir sobre possibles inflamacions (endometriosis) o disbiosis en la microbiota endometrial que afecten negativament sobre la fertilitat.

9.

Benestar emocional: Treballant certs aspectes del nostre organisme incidirem directament sobre el nostre equilibri i benestar emocional.

2.

Control en el metabolisme de la glucosa: Tant si hi ha alteracions en les glucèmies i resistència a la insulina com en casos de prediabetis o diabetis a través de l’estil de vida.

4.

Salut digestiva: Un equilibri en el sistema digestiu i una microbiota amb diversitat de microorganismes pot millorar l’absorció de nutrients i la salut global del sistema digestiu, la qual cosa pot tenir un impacte positiu en la fertilitat.

6.

Dèficits de micronutrients: vitamines i minerals que són cofactors de moltes reaccions metabòliques del cos que són essencials pel metabolisme òptim i la salut.

8.

Reducció de la Inflamació: Una dieta antiinflamatòria, rica en antioxidants i àcids grassos Omega-3, pot ajudar a reduir l’estrès oxidatiu i la inflamació crònica, que poden afectar negativament la fertilitat.

10.

Gestió de la composició corporal a través dels hàbits d’alimentació i activitat a llarg termini.

Identificant aquests o altres possibles desequilibris i treballant sobre ells a través d’unes rutines saludables i alimentació antiinflamatòria, rica en antioxidants i sense dèficits nutricionals, millorarem de forma notable l’eficàcia i la  probabilitat d’èxit d’aconseguir la gestació.

nutricio embaràs
nutricio embaràs

Per aquest motiu, treballar des de tu: el teu equilibri en salut i la teva quotidianitat, podem aconseguir grans avenços en el teu camí cap a l’aventura de la maternitat.

QUÈ PUC FER PER AUGMENTAR LES POSSIBILITATS QUE EL TRACTAMENT TINGUI ÈXIT?

Moltes vegades els pacients que es sotmeten a una Inseminació o Fecundació in vitro ens fan aquesta mateixa pregunta, doncs part de la resposta està a les seves mans: cal que segueixin una bona dieta, equilibrada i saludable.

Davant aquesta evidència, l’equip d’Embriogyn ha considerat oportú desenvolupar el Servei de Nutrició, que té les portes obertes a totes les persones interessades que vulguin posar-se en mans d’una nutricionista especialitzada en l’etapa preconcepcional (home i dona), en l’embaràs i postpart i lactància. A més a més, tenir una bona educació i coneixements nutricionals seran bàsics per a poder cuidar el futur nadó.

POSA’T EN CONTACTE

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol•licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adequi. En el cas que no pogueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris