REPRODUCCIÓ
ASSISTIDA

Els Tractaments de Reproducció Assistida a Tarragona per la clínica Embriogyn estan destinats a afavorir l’embaràs quan hi ha problemes de fertilitat masculins, femenins o ambdós casos. La reproducció assistida també s’aplica en dones que volen ser mares monoparentals, i a parelles formades per dones.

A Embriogyn som pioners en implementar les tecnologies més innovadores en els tractaments de fertilitat, els nostres resultats ens avalen amb unes taxes d’èxit per sobre de la mitjana a Europea . A Embriogyn em creat la Reproducció Assistida Positiva + per estar més aprop vostre i fer realitat el somni de ser mare, HO FAREM JUNTS!

inseminacio artificial embriogyn

INSEMINACIÓ ARTIFICIAL (IA)

La Inseminació Artificial (IA) té l’objectiu de facilitar la trobada entre els espermatozoides i l’òvul al mateix úter matern. Es pot realitzar amb espermatozoides procedents de la parella (IAC) o bé procedents d’un banc d’esperma (IAD).

Veure’n més →

FECUNDACIÓ IN VITRO (FIV)

La Fecundació In Vitro, en essència, consisteix en posar en contacte els òvuls i els espermatozoides en el laboratori per aconseguir la formació d’embrions els quals seran transferits (1-2) a l’úter de la dona perquè s’hi implanti. La Fecundació In Vitro tindrà diferents variables segons l’origen dels òvuls i els espermatozoides ja que aquests poden ser propis o de donant.

Veure’n més →

fecundacio in vitro Embriogyn
fiv estudi genetic embriogyn

FECUNDACIÓ IN VITRO ESTUDI GENÈTIC EMBRIONS

La Fecundació In vitro estudi genètic embrions, representa les màximes condicions de seguretat en un tractament de Reproducció Assistida. És la combinació d’un procés de Fecundació In Vitro amb el diagnòstic genètic preimplantacional per tal de seleccionar els embrions cromosòmicament normals o lliures de malalties hereditàries.

Veure’n més →

OVODONACIÓ: FIV amb òvuls de donants

L’ovodonació és el procés de Fecundació In Vitro que consisteix en unir els òvuls d’una donant i els espermatozoides de la parella receptora, en cas de tenir-la, existint l’opció d’utilitzar un banc de semen en cas contrari. Així doncs, la dona serà capaç de gestar un embrió per ella mateixa i tenir un nadó, que d’altra forma no podria.

Veure’n més →

ovodonacio embriogyn
Metode ROPA embriogyn

MÈTODE ROPA

El mètode ROPA, també conegut com a doble maternitat significa Recepció d’Òvuls de la Parella i és una variant de la Fecundació in vitro destinada a parelles formades per dues dones. En aquest context, una de les dones de la parella es sotmet a una estimulació ovàrica per aportar els òvuls, i els embrions obtinguts es transfereixen a l’altra dona de la parella. D’aquesta manera, les dues son mares  aconseguint així una implicació total de les dues en el projecte de maternitat.

Veure’n més →

Adopció d’embrions

Una de les opcions en Reproducció Assistida d’aconseguir formar una famÍlia és l’adopció d’embrions. Després d’un tractament de Fecundació in vitro que hagi finalitzat amb un embaràs amb èxit, pot ser que hi hagi embrions congelats sobrants que queden guardats per a un futur. Quan els pacients veuen finalitzat el seu procés reproductiu poden tenir l’opció de donar de manera altruista aquests embrions a altres parelles per aconseguir fer el seu somni realitat.

Veure’n més →

adopcio embrions a embriogyn

POSA’T EN CONTACTE

És molt senzill! Només has d’escriure’ns i el nostre equip estarà encantat de resoldre els teus dubtes, donar-te tota la informació que desitgis sobre els tractaments de reproducció assistida a Tarragona i programar una visita en cas que sigui necessari!

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris