TÈCNICA DE FECUNDACIÓ:
Fecundació In Vitro i FIV ICSI

La tècnica de Fecundació In vitro i FIV ICSI amb alt percentatge d’èxit davant la infertilitat masculina. Permet la unió directa de l’òvul i de l’espermatozoide.

MACS i FERTILE Tècniques de selecció espermatozoides

Tècnica de Fecundació

QUÈ ÉS UNA FECUNDACIÓ IN VITRO CONVENCIONAL?

En una fecundació in vitro convencional, es posen en un mateix medi i espai  els òvuls i els espermatozoides prèviament tractats amb la intenció de que els propis gàmetes realitzin la fecundació de forma espontània com passaria a les trompes de fal·lopi. Una condició imprescindible per dur a terme aquesta tècnica és una concentració mínima d’espermatozoides amb bona mobilitat de 80.000 espermatozoides per mil·lilitre i per òvul que han de fecundar.

“Líders en la implementació de la tecnologia més avançada”

fecundació in vitro i FIV ICSI a Embriogyn

Tècnica de Fecundació In Vitro

QUÈ ÉS UNA FIV ICSI?
(MICROINJECCIÓ INTRACITOPLÀSMICA D’ESPERMATOZOIDES)

És una de les tècniques de fecundació existents i és altament utilitzada en els tractaments de Fecundació in vitro per la seva gran capacitat de fecundar. Consisteix en introduir directament un espermatozoide dins d’un òvul madur mitjançant eines de  micromanipulació.

Aquesta tècnica va néixer amb l’objectiu de tractar casos d’esterilitat masculina molt severs, i des del seu origen, l’any 1992 ha permès ser pares a molts homes, que d’una altre manera, no haurien pogut complir el seu somni.

La Injecció Intracitoplasmàtica d’Espermatozoides, fins i tot, permet la utilització d’espermatozoides procedents de epidídim o testicle (obtinguts per aspiració o biòpsia testicular en els casos en els quals no existeixen espermatozoides en l’ejaculat sent aquests majorment immòbils – TESE/TESA

EN QUINS CASOS ESTÀ INDICADA LA FIV ICSI?

La ICSI ens permet aconseguir l’embaràs en mostres espermàtiques de molt baixa qualitat, ja que només es necessita un espermatozoide mòbil per cada òvul madur.

 • Homes amb un recompte d’espermatozoides baix, baixa mobilitat o mala morfologia espermàtica.
 • Mostres de semen criopreservades limitades posteriors a una vasectomia, una biòpsia testicular o després d’un tractament de quimio o radioteràpia.
 • Dificultats per aconseguir una ejaculació en condicions normals.
 • Necessitat d’utilitzar FERTILE com a tècnica de selecció espermàtica.
 • Altres factors com varis cicles de Fecundació in vitro o Inseminació Artificial negatius, baix nombre d’òvuls en la punció fol·licular o bé en tècniques de Diagnòstic Genètic Preimplantacional.

EN QUÈ CONSISTEIX LA FIV ICSI?

fecundació in vitro i FIV ICSI a Embriogyn

Fecundació In Vitro ICSI

EN QUÈ CONSISTEIX?

La tècnica es duu a terme en un microscopi invertit, equipat amb un equip de micromanipuladors d’última generació que permeten moviments d’alta precisió a través de micropipetes.. L’embriòloga serà l’encarregada de seleccionar un a un, aquell espermatozoide amb millor morfologia i mobilitat per introduir a cadascun dels òvuls madurs disponibles en cada cas. Un cop seleccionat l’espermatozoide, amb una micropipeta, anomenada Holding, es subjectarà l’òvul per a introduir l’espermatozoide en el seu interior amb la micropipeta d’ICSI.  Una vegada introduït un espermatozoide a l’interior de cada òvul caldrà esperar unes hores per valorar que la fecundació s’hagi produït. Els òvuls microinjectats es col·loquen en l’Embryoscope per donar-los les condicions de cultiu òptimes  necessàries pel seu desenvolupament i manteniment.

fecundació in vitro i FIV ICSI a Embriogyn

Comparativa

DIFERÈNCIES ENTRE LA FECUNDACIÓ CONVENCIONAL I LA ICSI

Les dues tècniques aconsegueixen el mateix objectiu, la fecundació d’un òvul per a convertir-lo en un embrió gràcies a l’entrada de l’espermatozoide a l’òvul tot i que  el procés per aconseguir-ho és una mica diferent i els requisits per poder fer una tècnica o altra també.  Mentre que en una FIV convencional es necessiten uns 80.000 espermatozoides per fecundar l’òvul, en la ICSI només es necessita un espermatozoide mòbil procedent d’una mostra de semen o inclús procedent de d’una biòpsia testicular.

95,0%

El 95% dels pacients que fan el tractament a Embriogyn acaben sent pares.

97,0%

Més del 97% de pacients valoren entre bé i molt bé la percepció d’innovació i tecnologia utilitzada.

93,3%

Més del 93,3% dels pacients valoren amb un excel·lent l’experiència viscuda
a Embriogyn.

RESULTATS

La tecnologia d’Embriogyn conjuntament amb l’alta formació i experiència de les nostres embriòlogues permeten aconseguir unes taxes de fecundació que ronden el 75% en la majoria dels casos.

DEMANAR CITA

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol•licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adequi. En el cas que no pogueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

  Franja horária en la que et podem trucar*

  Quin tractament t’interessa?

  *Camps obligatoris