CONGELACIÓ EMBRIONÀRIA

congelacion_embrionaria2

QUÈ ÉS LA CONGELACIÓ EMBRIONARIA?

La congelació embrionaria és un procés que permet conservar els embrions de bona qualitat en nitrogen líquid a -196°c durant llargs períodes de temps, preservant la seva integritat física i funcional sense que es deteriorin amb el pas del temps.

 

QUAN ES REALITZA?

La congelació d’embrions es realitza en totes aquelles ocasions en les quals el nombre d’embrions de bona qualitat és superior al nombre d’embrions que es desitgen transferir a l’úter en un cicle de Fecundació in vitro. 

Aquesta situació és cada vegada més freqüent en els cicles de FIV per les millores en tots els aspectes del tractament. 

Aquests embrions congelats podran ser utilitzats en un nou intent més endavant en el procés conegut com criotransferència.

Què permet la congelació embrionària?

  • Conservar els embrions indefinidament (dins el marc legal vigent contemplat a en la llei 14/2006)
  • Preservar la qualitat dels embrions
  • Acumular embrions per a fer estudis genètics Preimplantacionals
  • Aconseguir més d’un embaràs amb un sol cicle de Fecundació in Vitro

La vitrificació és la tècnica de congelació utilitzada per a la criopreservació d’embrions

Aquesta tècnica es basa en la utilització de concentracions altes de crioprotectors, que són molècules que protegeixen les membranes cel·lulars dels embrions dels cristalls de gel que es formarien al sotmetre els embrions a molt baixes temperatures. Una vegada congelats, els embrions s’emmagatzemen, minuciosament identificats, en Bancs d’Embrions. Aquests bancs estan monitoritzats 24h els 365 dies de l’any per a garantir que els embrions estan sempre i ininterrompudament submergits en nitrogen líquid a una temperatura de -196ºC que els permet mantenir la seva viabilitat amb el pas dels anys. Per garantir unes probabilitat d’èxit bones en els programes de congelació d’embrions cal seleccionar molt bé els embrions que s’han de congelar en cada cas ja que la qualitat de l’embrió abans de ser congelat, marcarà posteriorment la seva pròpia capacitat d’implantar.

97%

de supervivència al procés de descongelació

DEMANAR CITA

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol•licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adequi. En el cas que no pogueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris