VITRIFICACIÓ D’ÒVULS:
PRESERVACIÓ
DE LA FERTILITAT FEMENINA

Congela els teus òvuls i no paguis el manteniment fins d’aquí 5 anys!

No perdis l’oportunitat d’assegurar el teu futur! Amb la nostra opció de preservació de fertilitat, no només garanteixes la possibilitat de ser mare en el moment que decideixis, sinó que també t’oferim 5 anys de manteniment gratuït dels teus òvuls.

Inverteix en tu mateixa i en el teu futur!

DEMANA CITA

QUÈ ÉS LA VITRIFICACIÓ D’ÒVULS, PRESERVACIÓ DE LA FERTILITAT FEMENINA?

La preservació de la fertilitat femenina és el procés que permet, a totes aquelles dones que han o volen endarrerir la seva maternitat per motius socials, personals o mèdics, a través el procés de vitrificació d’òvuls que és congelar alguns dels seus òvuls en una edat biològicament òptima per així, mantenir la capacitat de tenir fills en un futur mitjançant un tractament de Reproducció Assistida.

El factor que cal tenir en compte per entendre aquesta opció terapèutica és que a mesura que l’edat de la dona avança, de forma fisiològica, el nombre i la qualitat dels òvuls disminueixen i ens trobem davant una societat, que cada vegada més freqüent, que endarrereix  la maternitat.

Planificar la maternitat un dret de totes les dones

A Embriogyn, posem a disposició de totes aquelles dones que vulguin preservar la seva fertilitat, els últims avenços mèdics i tecnològics per poder donar el pas més endavant, amb la Vitrificació d’òvuls

EFECTES DE L’EDAT EN LA FERTILITAT FEMENINA NATURAL

És important conèixer que a partir dels 35-37 anys les dones inicien una etapa que implica un descens del potencial fèrtil, molt més important a partir dels 40 anys. A aquesta edat, la probabilitat mensual d’embaràs d’una dona sana és només d’un 5% ( respecte el 20% que presenta als 30 anys). Amb l’edat, els òvuls presenten cada vegada més alteracions cromosòmiques que dificulten l’embaràs i augmenten les probabilitats d’avortament i / o malalties genètiques en els fills.

Aquestes dades són importants a l’hora de planificar la maternitat de les dones i poder plantejar l’opció de preservar la fertilitat femenina mitjançant vitrificació d’òvuls (congelació d’òvuls), ja que el retard en l’edat reproductiva implica reduir les possibilitats de ser mare amb òvuls propis. Actualment ja ens estem trobant en que la gran majoria dels embarassos en Reproducció Assistida de dones de més de 42 anys són amb òvuls de donant, no amb els seus propis.

Probabilitat d’embaràs mensual natural segons edat

QUAN ESTÀ RECOMANADA LA VITRIFICACIÓ D’ÒVULS

 • Pacients amb risc de pèrdua de la funció ovàrica: pacients amb càncer que van a rebre tractament amb quimio o radioteràpia, trasplantaments de medul·la òssia, malalties autoimmunes que precisin quimioteràpia o dones amb risc de cirurgia ovàrica repetida, com l’endometriosi.
 • Sense indicació mèdica: Dones que decideixen posposar la seva maternitat per diverses raons o perquè les seves circumstàncies econòmiques o laborals ho exigeixen.

TÈCNIQUES DE PRESERVACIÓ DE LA FERTILITAT
EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCÉS DE VITRIFICACIÓ D’ÒVULS?

L’extracció d’òvuls es dona després d’una estimulació ovàrica per aconseguir diversos òvuls en un mateix cicle menstrual i es realitza a través d’un procés quirúrgic senzill i ràpid, l’anomenada punció fol·licular.

Després d’aquesta punció, es procedeix a la congelació dels òvuls mitjançant la tècnica de vitrificació d’òvuls , que permet que els òvuls madurs aconseguits siguin criopreservats en nitrogen líquid a -196 º el temps que sigui necessari. Aquesta tècnica permet obtenir unes taxes de supervivència dels òvuls molt elevades, al voltant del 95%.

Descongelacio ovuls en la vitrificació d'òvuls embriogyn

QUÈ PASSA QUAN DECIDEIXO SER MARE?

Una vegada es decideix que ha arribat el moment de ser mare:

 • Es procedeix a la descongelació del nombre d’òvuls desitjats.
 • Aquests es fecunden amb el semen de la teva parella o d’un donant mitjançant un procés de Fecundació in vitro.
 • Transferim els embrions a l’úter matern.
Descongelacio ovuls en la vitrificació d'òvuls embriogyn
Descongelacio ovuls en la vitrificació d'òvuls embriogyn

QUÈ INCLOU EL TRACTAMENT?

 • Manteniment gratuït durant 5 anys
 • Analítiques d’hormones durant el cicle
 • Visites mèdiques i controls de l’estimulació hormonal necessaris
 • Punció fol·licular i anestèsia
 • Vitrificació dels òvuls
 • Suport psicològic

PREU TRACTAMENT: 2850€

DEMANAR CITA

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol•licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adequi. En el cas que no pogueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

  Franja horária en la que et podem trucar*

  Quin tractament t’interessa?

  *Camps obligatoris