CONGELACIÓ SEMEN
PRESERVACIÓ
DE LA FERTILITAT MASCULINA

Congelació de semen preservació fertilitat masculina

Congelació de semen preservació fertilitat masculina

QUÈ ÉS?

La congelació de semen en la preservació de la fertilitat masculina, és una tècnia que permet mantenir els espermatozoides en estat òptim a baixes temperatures, conservar-los el temps que el pacient ho requereixi i,  posteriorment ser utilitzats en un tractament de reproducció assistida. El procés únicament requereix que l’home entregui una mostra de semen al laboratori d’Embriogyn o que se li realitzi una biòpsia testicular

“He pogut ser pare perquè vaig decidir congelar semen, és tranquilizador saber que tens espermatozoides congelats per poder utilitzar-los en el moment que tu decideixis”

Tècniques congelació de semen preservació fertilitat masculina

EN QUÈ CONSISTEIX EL PROCÉS?

La mostra de semen és entregada al laboratori, correctament identificada, i es prepara per a la seva congelació amb la utilització d’uns medis de cultiu específics que actuen com a  crioprotectors, protegint els espermatozoides i posteriorment son emmagatzemats a -196º C. mitjançant palletes d’alta seguretat biològica.

QUAN ESTÀ RECOMANADA?

  • En homes que s’han de sotmetre a un tractament de quimioteràpia,  radioteràpia o tractament farmacològic que pot danyar els seus espermatozoides o la capacitat de produir-ne.
  • En homes que no poden estar presents el dia que es necessita la mostra seminal pel tractament de fertilitat de la seva parella.
  • En homes que es realitzaran una vasectomia.
  • En homes que es fan una biòpsia testicular.

QUÈ PASSA QUAN DECIDEIXI SER PARE?

 

En el moment de començar el tractament de Reproducció Assistida es torna avaluar la possibilitat d’obtenir espermatozoides en fresc, si aquesta no és possible, es procedeix a la descongelació de la mostra de semen. Els espermatozoides viables obtinguts seran els que s’utilitzaran en les diferents tècniques de reproducció assistida per fecundar els òvuls segons la situació de cada parella.

Congelació de semen preservació fertilitat masculina
Congelació de semen preservació fertilitat masculina

DEMANAR CITA

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol•licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adequi. En el cas que no pogueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris