PRIMERA VISITA GRAUÏTA

Un dels moments més importants de tot el tractament. Un moment de confiança, tranquil·litat i esperança.

Sens dubte el primer contacte amb les persones que acudeixen a una primera visita de fertilitat és fonamental per generar l’empatia i confiança necessaris sobre els quals basar el tracte metge-pacient, ja que aquesta connexió és bàsica per avançar conjuntament cap a l’èxit desitjat.  Aquesta visita té la finalitat de definir el camí cap a la maternitat de la forma més planera, òptima i eficaç per a cada persona així com conèixer i entendre el projecte concret que es planteja. A més, és important entendre que qualsevol alternativa terapèutica té com a objectiu millorar la fertilitat i adquirir una visió holística d’aquesta per tal de viure el procés de la manera més positiva i satisfactòria possible.

L’Unitat de Diagnòstic Prenatal i Ecografies 3D i 4D d’Embriogyn

HISTORIAL MÈDIC

És necessari realitzar una exhaustiva anamnesi (qüestionari d’antecedents mèdics i reproductius) per completar la història mèdica amb l’objectiu de poder personalitzar al màxim les decisions en cada cas. Perquè això sigui possible és necessària una correcta i detallada informació, així com una valoració individualitzada de les característiques de cada persona, tant en l’àmbit mèdic com personal, amb relació als seus desitjos i objectius. El ginecòleg o ginecòloga especialista en reproducció humana assistida és el professional idoni per realitzar aquesta primera visita i dirigir l’estudi de fertilitat. Aquest mateix ginecòleg esdevé el metge titular de cada cas i orienta totes les proves a realitzar per aconseguir un diagnòstic precís i individualitzat, augmentant així l’eficiència de cada tractament recomanat.

Embriogyn Tarragona

ESTUDI DE FERTILITAT

En aquesta primera visita la parella o pacient pot aportar, en cas de tenir-les,  totes les proves o resultats analítics previs dels quals disposi per fer-ne una valoració i es podran demanar altres proves complementàries per aprofundir en l’estudi de fertilitat segons cada cas. Aquest estudi profund de la situació que pot explicar el problema de fertilitat en la majoria de casos,  permet fer una orientació terapèutica, per afrontar els següents passos de la manera més eficient possible.

DEMANAR CITA

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol·licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adequi. En el cas que no pogueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris