PRESERVACIÓ
DE LA FERTILITAT

El tractament de preservació de la fertilitat femenina, consisteix en l’obtenció i conservació dels òvuls per ser utilitzats en un futur, i així decidir el moment per a tenir un bebè. Aquesta conservació és possible gràcies a la tècnica de la vitrificació, una forma específica de congelació dels òvuls.

El tractament de preservació de la fertilitat masculina és la congelació de semen, és una tècnica que permet mantenir els espermatozoides en un estat òptim.

preservació fertilitat femenina embriogyn

PRESERVACIÓ DE LA FERTILITAT FEMENINA

La vitrificació d’òvuls: preservació de la fertilitat femenina és el procés que permet, a totes aquelles dones que han o volen endarrerir la seva maternitat per motius socials, personals o mèdics, a través el procés de vitrificació d’òvuls que és congelar alguns dels seus òvuls en una edat biològicament òptima per així, mantenir la capacitat de tenir fills en un futur mitjançant un tractament de Reproducció Assistida.

Veure’n més →

PRESERVACIÓ DE LA FERTILITAT MASCULINA

La congelació de semen en la preservació de la fertilitat masculina, és una tècnica que permet mantenir els espermatozoides en estat òptim a baixes temperatures, conservar-los el temps que el pacient ho requereixi i,  posteriorment ser utilitzats en un tractament de reproducció assistida. El procés únicament requereix que l’home entregui una mostra de semen al laboratori d’Embriogyn o que se li realitzi una biòpsia testicular.

Veure’n més →

fertilitat-masculina-embriogyn