INDUCCIÓ
DE L’OVULACIÓ

INDUCCIÓ DE
L’OVULACIÓ

QUÈ ÉS LA INDUCCIÓ DE L’OVULACIÓ?

La inducció de l’ovulació és el primer pas aconsellable en parelles joves que porten poc temps buscant un embaràs amb un reconeixement normal de l’aparell reproductor femení i una bona qualitat dels espermatozoides (paràmetres espermàtics que compleixen els criteris de normalitat).

És un procediment en el qual es controla l’ovulació i s’indica el millor moment per tenir relacions sexuals coincidint amb el moment més fèrtil de la dona.

A QUI VA DIRIGIDA

  • Dones amb alteracions de l’ovulació
    (síndome d’ovaris poloquístics, anovulació, amenorrea)
  • Paràmetres seminals normals

LES FASES DEL PROCÉS

Inducció a l'òvulacio procés de Embriogyn
Inducció a l'òvulacio procés de Embriogyn
L’Unitat de Diagnòstic Prenatal i Ecografies 3D i 4D d’Embriogyn

PRIMERA CONSULTA

La primera visita a Embriogyn és molt important per fer un diagnòstic correcte i generar un vincle de confiança entre el metge i els pacients. En aquesta visita, es revisa exhaustivament l’historial mèdic i reproductiu de la parella. Per realitzar una inducció de l’ovulació cal haver fet prèviament una exploració ginecològica completa, descartar cap obstrucció tubàrica, i que els paràmetres seminals estiguin dins la normalitat.

INDUCCIÓ DE L’OVULACIÓ

En cada cicle menstrual la dona allibera un sol òvul madur per tal que aquest sigui fecundat. Les dones que pateixen alteracions en l’ovulació poden veure’s afectades en aquest procés. 

Amb l’ajut d’un tractament senzill com la inducció de l’ovulació es pot aconseguir desenvolupar correctament el cicle d’ovulació per tal d’aconseguir l’embaràs.

Aquest cicle ovulatori és induït hormonalment i és controlat mitjançant ecografia en tot moment.

TEST DE GESTACIÓ 

Després de 14 dies de l’ovulació, es pot realitzar una prova d’embaràs amb la primera orina del matí. Si hem tingut èxit amb el procés d’inducció, realitzarem una primera ecografia passades tres setmanes per avaluar la viabilitat de la gestació.

DEMANAR CITA

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol•licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adequi. En el cas que no pogueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris