EL TEST DE CRIBAT PRENATAL NO INVASIU PER AL TEU BEBE:
TrisoNIM

Unitat de Diagnòstic Prenatal: Ecografies 3D i 5D

QUÈ ÉS DIAGNÒSITIC PRENATAL?

L’Unitat de Diagnòstic Prenatal: Ecografies 3D i 5D d’Embriogyn, és la unitat de referència en la seva especialitat en tota la província, per oferir un servei integral en el diagnòstic precoç de malalties fetals durant l’embaràs. De fet és el referent en Patologia Fetal per a molts dels companys ginecòlegs de la província.

L’Unitat de Diagnòstic Prenatal i Ecografies 3D i 4D d’Embriogyn
L’Unitat de Diagnòstic Prenatal i Ecografies 3D i 4D d’Embriogyn

En general, el control de l’embaràs i de la futura mare és dut a terme pel seu ginecòleg especialista en obstetrícia i, aquestes dones, són alhora derivades a la Unitat de Medicina Fetal d’Embriogyn per al control específic del seu nadó.

Existeixen diferents moments clau per comprovar el correcte desenvolupament del nadó, assegurant així, que no sofreixi cap malaltia genètica o en el futur nounat.

L’unitat de Diagnòstic Prenatal i Ecografies 3D i 5D, ofereix i utilitza totes les proves disponibles actualment en el camp de la medicina fetal, de la mà d’especialistes altament formats i tecnologia d’última generació.

ENTRE D’ALTRES SERVEIS LA UNITAT OFEREIX

 • Programa OSCAR
 • Anàlisi genètic no invasiu de 1r trimestre (Trisonim)
 • Biòpsia de còrion
 • Amniocentesis
 • Estudi genètic (screening de aneuploïdies- cariotip fetal)
 • Ecografia 3D/5D
 • Cariotip molecular
  (array de CGH)
 • Screening de preeclàmpsia
 • Ecografia d’alta definició
 • Ecografia Doppler color
 • Assessorament Genètic

El responsable i director de la Unitat de diagnòstic prenatal i ecografies 3D i 5D, és el Dr. Gerard Albaigés, ginecòleg especialista en medicina fetal amb formació i dedicació exclusiva en aquest camp. Actualment és el responsable de Diagnòstic Prenatal i Alt Risc Obstètric de la Clínica Dexeus (Barcelona) i forma part de la Fetal Medicine Foundation amb seu a Londres.

A Embriogyn sabem que per gaudir de la gestació és molt important que el control del teu embaràs estigui en bones mans. Segueix tots els consells que et doni el teu metge per estar tranquil·la i segura durant tot aquest procés. T’oferim l’assessorament mèdic que necessites per estar serena acompanyant-te en els moments més importants de la teva gestació.

La confiança en el seguiment i control del teu nadó són imprescindibles per gaudir d’una gestació saludable.

Dr. Gerard Albaigés, ecografies i proves prenatals

COM FUNCIONA LA UNITAT DE DIAGNÒSTIC PRENATAL: ECOGRAFIES 3D i 5D? 

El ginecòleg  titular de la pacient ens pot sol·licitar la realització de les proves prenatals que consideri oportunes, segons el seu pla de control de gestació o la mateixa pacient per voluntat pròpia pot acudir a la consulta de Medicina Fetal d’Embriogyn.

Un cop iniciat el procés et citarem i t’explicarem en què consisteix cada prova que realitzarem en funció del consell mèdic i genètic específic en cada cas per ajudar-te en la presa de decisions acompanyant-te en cada pas.

A més, realitzem un informe complet de cada prova i ecografia realitzades, que se’t lliurarà amb una còpia per al teu ginecòleg.

El control prenatal del fetus durant la gestació pot dividir-se en tres etapes diferents que corresponen als tres trimestres que perdura la gestació d’un nadó humà.

Anticipa’t i coneix al teu fill amb el diagnòstic
prenatal més professional i modern.

EMBARÀS SETMANA A SETMANA

Coneix totes les ecografies i proves prenatals durant tot el teu embaràs.

Per un embaràs tranquil, anticipa’t i coneix el teu fill amb el diagnòstic prenatal.

DEMANAR CITA

És ben senzill. Només ha de posar-se en contacte amb Embriogyn i sol•licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adeqüi. En el cas que no pugueu venir en persona a la clínica també es podran concertar visites via Skype.

  Franja horária en la que et podem trucar*

  Quin tractament t’interessa?

  *Camps obligatoris