SEREM PARES

Ha arribat el moment de formar una família?
Heu decidit posar-vos en mans d’un equip especialitzat en Reproducció Assistida? Esteu al lloc indicat!

Actualment, la infertilitat afecta  1 de cada 5 parelles. És a dir, un 20% de les parelles que busquen l’embaràs, tenen dificultats per aconseguir-ho.

Quan parlem d’infertilitat, el temps és un factor molt important a tenir en compte que juga en contra a les possibilitats d’aconseguir l’embaràs.

“Si porteu més de 12 mesos mantenint relacions sexuals continuades sense l’ús de preservatiu i no aconseguiu el positiu, ha arribat l’hora de posar-vos en mans d’un equip especialitzat en Reproducció Assistida. Si tens més de 36 anys, o un antecedent mèdic o familiar es recomana que visitis a una especialista després de 6 mesos de busca de l’embaràs.”

UN DIAGNÒSTIC I ASSESSORAMENT A TEMPS FARAN QUE ACONSEGUIR EL VOSTRE SOMNI SIGUI UN PROCÉS MOLT MÉS PLAENT I SENZILL.

Pels que encara no ens coneixeu, a Embriogyn vetllem per una experiència de  Reproducció Assistida Positiva Integral, amb més de 13 anys d’experiència i més de 2000 nens nascuts, els nostres pilars fonamentals han estat i segueixen sent els mateixos: Oferim uns resultats excel·lents, creiem en la transparència absoluta entre vosaltres i el nostre equip, l’empatia aplicada ens defineix i la innovació constant ens permet estar al dia amb la tecnologia més avançada per poder seguir oferint-vos els millors resultats.

COM HO SEREM?

Si el vostre desig és ser mare i pare, el nostre equip ofereix una sèrie de solucions (Tècniques de Reproducció Assistida) que ús permetran aconseguir-ho. Més del 95% de les persones que consulten al nostre equip mèdic acaben formant una família.

serem pares per…

ENS POSEM EN CONTACTE?

És ben senzill. Només heu de posar-vos en contacte amb Embriogyn i sol·licitar cita amb els nostres especialistes en l’horari que més s’adequi a vosaltres. En el cas que no pogueu venir en persona a la clínica també es podreu concertar visites via Skype.

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris