SEREM MARES

SEREM MARES

Si a més de ser parella, sentiu que ha arribat el moment de ser mares i formar una família és moment de demanar consell i trobar l’equip que us acompanyarà en aquest màgic procés. 

A Embriogyn us oferim totes les possibilitats perquè afronteu la maternitat de forma conjunta. En funció de la vostra idea de maternitat, edat i salut reproductiva decidirem quin és el mètode més adequat per vosaltres i plantejarem junts el millor camí perquè sigueu mares.. 

MACS i FERTILE Tècniques de selecció espermatozoides

COM SERÀ EL NOSTRE DONANT DE SEMEN?

L’equip mèdic d’Embriogyn escollirà de forma precisa i personalitzada el donant de semen més idoni per a cada parella de mares. 

El banc de semen escollit per Embriogyn és capdavanter a nivell mundial i està regulat pel Ministeri de Salut. La donació de semen és de caràcter anònim, voluntari i altruista. Tots els donants són majors d’edat i han passat uns rigorosos exàmens i controls sobre les seves característiques físiques, immunològiques i genètiques.

T’AGRADARIA CONÈIXER DE MANERA ANÒNIMA DUES MARES QUE JA HAN VISCUT EL PROCÉS DE FORMAR UNA FAMÍLIA?

L’equip d’Embriogyn t’ho posem fàcil gràcies al programa d’apadrinament  reproductiu. 

L’Apadrinament reproductiu és una plataforma on podràs posar-te en contacte amb persones amb els mateixos somnis que els teus, les teves mateixes pors i les teves mateixes qüestions. Un lloc on trobaràs l’acompanyament emocional necessari i l’energia i positivisme extra per fer front a la maternitat.  

POSA’T EN CONTACTE

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    Franja horária en la que et podem trucar*

    Quin tractament t’interessa?

    *Camps obligatoris