Sentir-te més a prop

“El nostre desig per formar una família era molt més fort que les nostres pors i preocupacions”

Una vegada vam descobrir que necessitaríem ajuda mèdica per poder formar una família vam dedicar tot el nostre temps lliure a llegir i recopilar tanta informació com vam poder sobre les diferents opcions de tractament. Ens va aclaparar la quantitat d’informació, les opcions personals , i la manca de guia professional.

Com podeu suposar estàvem molt entristits pel fet de no poder concebre de forma natural, i per ser sincers, estàvem gelosos de les persones que havien estat beneïdes amb fills. Vam experimentar períodes de desesperança, quan pensàvem en la baixa probabilitat d’èxit tot i el tractament. Després de les nostres dues rondes de FIV estàvem més que entristits amb la notícia de no poder concebre amb els nostres òvuls. Com a parella, vam parlar de com ens sentiríem i acceptaríem un nen que no fos genèticament nostre. Teníem por de no connectar-hi com ho faríem amb un fill o filla biològica. Ens preocupava el fet d’haver de contestar-li preguntes sobre qui era ell o ella.

 

Vam escollir utilitzar òvuls de donant perquè el nostre desig de formar una família era més fort que les nostres pors i preocupacions. També vam iniciar el procés d’adopció assumint el fet de que el tractament amb òvuls de donant podria fracassar.

 

Afortunadament, vam descobrir Embriogyn a través d’un cerca de clíniques que oferissin un programa de donació d’òvuls , el qual ens va dirigir a contactar amb l’equip de clínica.

Vam escollir venir a Embriogyn per la seva ràpida resposta a les nostres preguntes i pel fet de no haver d’ esperar a ésser acceptats al programa. Des del nostre primer contacte a la nostra primera cita a la clínica érem una mica escèptics que l’equip fos amistós i sensibles. No tenia res a veure amb les nostres experiències anteriors. No érem un número. Érem Mark i Evelisa, els nostres amics de Canadà, intentant començar una família. No érem uns clients que compraven la possibiliat d’una criatura. Érem pacients mereixedors de respecte i implicació en les decisions del tractament. La nostra relació amb l’equip no va ser fred i estèril sinó càlid, compassiva, i plena d’esperança i cautela. Sabíem que havíem anat al lloc correcte.

El fet d’haver de venir a la clínica només una vegada pel tractament era un gran avantatge per nosaltres, pelqueelviatgedesdelCanadàsuposava.Elnostre tractament va estar ben coordinat i comunicat, i per això, nosaltres sempre ens vam sentir com a part del tractament. Qualsevol pregunta que teníem era contestada dins les vint-i-quatre hores següents, cosa que alleugeria l’estrès de no estar segur d’alguna part del tractament.

Un cop a la clínica ens vam tranquil·litzar pel genuí tracte de l’equip. Les instal.lacions estaven netes, i l’equipament nou proporcionava credibilitat al fet de que el programa era de real. La part més dura del tractament va ser conduir per carrers estrets per arribar a la clínica. No tan sols us recomanem Embriogyn, si no que nosaltres hi hem tornat a buscar un germà per la nostra bonica filla. Us desitgem alegria i èxit amb qualsevol camí que escolliu cap a la paternitat.