Difícil decisió

“El somni de ser pares va ser més fort que les nostres pors”

Com vau viure el moment de prendre la decisió de provar el tractament?

Com en qualsevol altra parella, pensar en un donant d’òvuls és l’últim recurs. Així va ser també en el nostre cas. Va ser una decisió especialment difícil perquè ja m’havia quedat embarassada dues vegades i després vaig haver d’afrontar una fallida ovàrica prematura i una endometriosi que em va causar una obstrucció a la trompa de fal·lopi esquerra. Ens vam donar un temps per analitzar bé cada opció i vam provar-ho tot abans de decidir recórrer al donant.

Podries descriure els sentiments i pors d’aquell moment?

Per a nosaltres, van ser sobretot pors relacionades amb el tractament. Pors com “És possible, realment?”, “Funcionarà?”, “Ni tan sols estem ubicats a la mateixa regió”, “És molt car!”, “Què passarà si no funciona?”, “Seré capaç de superar el trauma emocional?”, “Serà discret?”.

Com vau afrontar la necessitat de recórrer a un donant d’òvuls?

El somni de ser pares va ser més fort que les nostres pors sobre la donació d’òvuls i el tractament. En el fons, sabíem que seríem uns pares meravellosos i que ni recordaríem que havíem recorregut a un donant, per tant vam tirar endavant amb la decisió.

Què us va motivar a venir a Espanya/Embriogyn per al tractament?

Sincerament, Embriogyn va ser la primera clínica que vaig trobar en el cercador d’internet i em van impressionar els detalls de la seva pàgina web i, sobretot, els alts índexs d’èxit. Això em va motivar a escriure a la Laura. La seva resposta immediata encara em va animar més. He de dir que si no hagués sigut per la Laura, no hauríem tirat endavant amb el tractament.

Com vau viure el tractament amb nosaltres? Va ser fàcil, difícil…?

El tractament amb Embriogyn va anar molt bé! Ens van respondre tots els dubtes i preguntes i amb tot detall. El personal d’Embriogyn és dels més amables que he trobat. I l’idioma tampoc va suposar cap problema! L’ambient a la clínica és acollidor, i la ubicació també és idònia per relaxar-se, la qual cosa és molt necessària per al tractament.

Recomanaries a la gent que es fes el tractament amb nosaltres?
Per descomptat!