Actitud positiva

“Seríem capaços de complir aquest somni?”

Bones, em dic Roger i la meva parella Vero i espero que la nostra història us ajudi a decidir-vos o almenys tranquil·litzar-vos a l’hora d’utilitzar la repro- ducció assistida.

La nostra experiència en aquest món entrà bastant d’hora en el nostre pla familiar.

Per sort o per desgràcia amb 25 anys vaig tenir un càncer que es va curar en menys d’un any, això sí, per sort. Una malaltia així t’ensenya a tenir una actitud més positiva davant dels imprevistos importats i també a no perdre el temps i aprofitar fins l’últim minut del dia.

Nosaltres vam visitar diverses clíniques les quals totes tenien similars característiques, i tots expliquen quins són els passos a seguir i quins són els resultats possibles.

La primera visita amb el Dr. Feliu ens va treure de molts dubtes que no ens havien tret en altres centres. És una persona clara, t’explica que és un procés difícil i que no sempre el resultat és l’esperat. Explica que hi ha moltes variables i no sempre es poden controlar totes. Nosaltres ens guiem molt per les sensacions i finalment vam decidir quedar-nos a Embriogyn.

Després vam poder comprovar que són un equip de metges, biòlegs, infermeres, etc, que es posen a la teva pell i fan tot el possible perquè puguis aconseguir el teu final feliç, i això et fa sentir tranquil.

Després de la primera visita comença el tractament i el tempo molt marcat. T’adones que les coses no són d’avui per demà i el que voldries tenir ja, ha d’esperar el seu moment. S’ha de ser curós amb la medicina, s’ha d’administrar correctament i pel car que és no es pot descuidar ni el més mínim.

Per aquest motiu i amb coneixement que degut a la meva malaltia seria molt difícil o impossi- ble tenir un fill de forma natural, la meva parella i jo vam decidir acudir a un centre de reproducció assistida.

Aquí arriba la primera incògnita: on anem? Comencem a entrar en aquest món i ens adonem que ben a prop tenim gent que ha tingut fills gràcies a aquestes tècniques i aquests et recomanen diferents centres.

 

 

I un dia vam decidir posar-nos mans a l’obra i lluitar pel nostre desig. Volíem tenir fills i anàvem a totes. Vam entrar a Embriogyn una mica per casualitat. I ens va encantar el tracte, el plantejament i tot el que ens explicaven.

 

El més important per nosaltres va ser anar tots dos a una i explicar les nostres experiències als nostres amics més propers, ja que aquests et donen suport que t’ajuda a tirar endavant.

També ens va ajudar el fet que ens expliquessin amb pèls i senyals tot el procés ja que et pots fer una idea de en quin punt estàs i què és el que està passant a cada moment, i sense tenir incògnites. Així tot el que passa ja saps que podia arribar.

La nostra primera sorpresa va arribar quan el primer intent va fallar. Per molt que el doctor t’explica les probabilitats d’èxit nosaltres sempre pensàvem en positiu i que a nosaltres ens aniria bé a la primera. No va ser així i això va ser un fort cop per als dos. Ens va fer dubtar del centre i fins i tot de nosaltres mateixos, seríem capaços de complir aquest somni?

Després de païr aquest cop no vam tardar a tornar a la clínica i tornar a engegar el procés. Per sort aquesta segona vegada va sortir tot rodó, els embrions van evolucionar correctament i fins i tot vam poder-ne congelar tres pel pròxim. Ara tenim un nen preciós, val a dir que van fer una tria excel·lent vist el resultat.

Esperem no tardar massa a fer un germanet pel nostre nen, però això també té moltes variables a tenir en compte.

Estem molt agraïts a l’equip d’Embriogyn i als avenços de la ciència, que han fet que el nostre