CORONAVIRUS I EMBARÀS, TOT EL QUE NECESSITES SABER

La teva tranquil·litat per sobre de tot!

L’alerta social generalitzada envers la creixent expansió del Coronavirus (COVID-19) pot haver creat una preocupació especial entre les nostres pacients en tractament, les embarassades i com pot afectar això als futurs fills. Des d’Embriogyn creiem necessari informar al respecte, fer un crit a la calma i a la confiança en el centre i en els nostres professionals sanitaris. Estem en seguiment constant de l’evolució de la malaltia així com en contacte diari amb les autoritats sanitàries.

La vostra seguretat és la nostra prioritat. 

La resvista The Lancet ha publicat el primer estudi entre coronavirus i embaràs: no existeixen evidències del contagi Mare-Fill. Entre les conclusions de l’estudi hem de destacar:

 • No existeix cap evidència de transmissió del virus a través dels tractaments de reproducció assistida. Per tant, seguirem realitzant la nostra activitat habitual. A més, avui en dia, no tenim constància que el coronavirus estigui present en òvuls, espermatozoides o embrions.
 • No s’ha demostrat que les dones embarassades siguin més susceptibles al contagi per coronavirus, amb la qual cosa es recomanen les mateixes mesures de protecció que a la resta de la població.
 • No existeix transmissió vertical del virus d’embarassades als fetus.
 • El pronòstic de la gestació no es veu afectat pel COVID-19.

Les persones que puguin ser suggestives de risc, seran identificades a la consulta pels nostres professionals i se’ls indicaran els protocols específics a seguir per tals casos.

Com s’ha adaptat Embriogyn a la nova situació? 

Tenim tot l’equip a disposició dels nostres pacients per tal d’informar-los i guiar-los de la manera més acurada i encertada possible.

Demanem que si teniu cita al centre i heu detectat alguna situació de risc o bé símptomes, ens truqueu abans d’acudir a la visita. Això ens permetrà estar informats i poder valorar la situació per afrontarla de la manera més segura possible.

Els nostres centres sanitaris segueixen la seva activitat de forma habitual. Posem a l’abast de totes les persones que acudeixen a Embriogyn les següents pautes de prevenció i seguretat:

 • Proveïm de Gel hidroalcohòlic a tots els nostres pacients a l’entrada del centre.
 • Posem a disposició mocadors d’un sol ús.
 • En cas de pacients amb simptomatologia disposem de màscares de protecció FFP2.
 • Hem retirat de les sales d’espera totes les revistes informatives.
 • Recomanem tant al nostre equip com als pacients evitar donar la mà o dos petons al saludar-se. Recomanem també respectar la distància de seguretat entre persones (1’5m).
 • Netegem totes les superfícies abans de cada visita per assegurar una higiene màxima del mobiliari i evitar el risc de contagi.
 • Tenim disponible un protocol d’actuació en cas de detectar algun cas positiu que radica al mínim la possibilitat que aquest afecti la resta de pacients.
 • Realitzem proves de diagnòstic de coronavirus SARS-CoV-2 per descartar la infecció abans dels tractaments.

Afortunadament, la situació general actual ja ens permet reiniciar l’activitat, de manera que estem en condicions d’atendre’t com sempre ho hem fet abans i amb totes les garanties de seguretat.

POSA’T EN CONTACTE

L’equip d’Embriogyn estarà sempre al teu costat.  Si tens qualsevol dubte pots trucar-nos. Estarem encantats d’ajudar-te!

  Franja horária en la que et podem trucar*

  Quin tractament t’interessa?

  *Camps obligatoris