Un camí d’incertesa

“Qui vol alguna cosa, alguna cosa li costa.”

Nosaltres vam necessitar un tractament de reproducció assistida ja que jo tenia les trompes obstruïdes i també tenia una baixa resposta ovàrica.

Vam començar el tractament en un centre, però no va sortir bé ja que només vam aconseguir fer gran
un únic òvul i el doctor ens va dir que no sortiria bé i, llavors, ens van aconsellar parar el tractament. Aquí va ser el pitjor moment ja que veus que tot el que has fet no ha servit de res i mentalment és dur i esgotador però qui alguna cosa vol alguna cosa li costa. El tracte i les formes utilitzades pel centre tampoc ens acabaven d’agradar i vam decidir provar en un altre centre.

Va ser aquí, a Embriogyn, on ens van informar que a part de tenir les trompes obstruïdes tenia una baixa resposta ovàrica i vam decidir començar el tractament. El tractament aquí va ser molt més ràpid que l’altre centre ja que van utilitzar un altre mètode i ens vam sentir molt recolzats.

 

Un dels moments que recordem va ser quan la doctora va dir que havíem generat 3 òvuls, un gran pas per nosaltres, ja en teníem dos més que en l’altre centre.O quan ens van dir que els havien extret correctament.

 

També recordem quan ens van trucar a casa per dir-nos que dos havien estat bons, semblava que tot anava per bon camí!

Aquí comença un període d’incertesa on es podria dir que «la suerte está echada» ja que penses que tot pot acabar aquí. Va ser quan ens van dir que estaven fecundats però que no eren de la millor categoria; llavors t’adones de que ara ja només depèn de que continuï l’evolució i que hi ha un 50% de possibilitats d’acabar bé.

A nosaltres ens va sortir bé i al cap de dues setmanes vam tenir la gran notícia. Naturalment, no és la manera en la que t’imaginaves que un dia tindries un fill, però t’adones que hi ha moltes persones que es troben en la mateixa situació.

Mentre realitzàvem el tractament teníem el suport de les nostres famílies i un parell d’amics. Nosaltres no coneixíem a ningú que es trobés en la mateixa situació, però creiem que ens hagués ajudat molt parlar amb gent que hagués viscut el mateix que nosaltres. No ha estat fins ara que ja tenim al nostre fill, que hem tingut més ganes d’explicar com ha estat possible i veiem la sort que hem tingut.

 

La nostra percepció ha canviat i veiem que cada cop hi ha més mitjans i mètodes per fer realitat aquest somni.

 

Nosaltres sempre estarem agraïts a tot l’equip d’Embriogyn per fer possible el nostre somni de formar una família.